En fantastisk uge i Skibet Hallen er nu omme!

En fantastisk uge i Skibet Hallen med 2 udsolgte fodboldskoler er nu slut.

Vi vil gerne sige jer alle tak for at tilmelde jeres børn, og for at i alle har nogle super skønne og seje fodboldstjerner!

Fra teamet’s side af, har det været en fornøjelse, og vi glæder os allerede til uge 7, hvor vi igen afholder futsalskole og MINI fodboldskole – tilmelding medio december✔️

Vi modtager meget gerne ris/ros fra jer i kommentaren, som vi kan tage med videre. Vi har gjort vores, for at give jeres børn en uforglemmelig oplevelse, og håber også det er det de har fået ?

Selvom vi er lidt trætte, kan vi kigge tilbage på en fantastisk uge – og det kan i også, se alt fra ugen ved at scrolle lidt ned på siden, og se billeder og opslag fra ugen?

De bedste fodboldhilsner, Christian, Kasper, Marcus, Kasper, Stine, Rasmus, Hjalte, Lasse & Oliver (selvfølgelig også Eigil Egern, og Frøs-fuglen)

En kæmpe tak til vores sponsorer:
Frøs Sparekasse, Palles Bageri, Coolrent.dk, BSM Reklame – grafisk produktion, Din Madpartner, FysioDanmark Vejle, Dagli’Brugsen Bredsten, fakta & Lokalbrugsen Jennum– som alle har sponseret til denne uges udsolgte fodboldskoler!

SONY DSC