FAMILIEKONCERT 2019 søndag d.30 juni på Skibet Stadion – se kunstnerne lige her

Fodbold- og event præsenterer FAMILIEKONCERT 2019 – En fest for alle, på Skibet Stadion, søndag d.30 juni 2019 ??

Med bl.a Wafande, Shaka Loveless, Mille vinder af MGP 2018, og Isabel vinder af The Voice Junior 2017.

Fodbold og Event skyder fodboldskoleugen i gang med et brag af en åbningskoncert, og samtidig er hovedformålet at samle penge ind til Broen Vejle, Danske Hospitalsklovne, og Børnecancerfonden – ALT OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL VELGØRENHED?❤️

?? KORT OG GODT OM KUNSTNERNE?:
??Wafande:
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få.

?? Shaka Loveless:
Shaka Loveless, som fik sit folkelige gennembrud med “Tomgang” og “Ikke mere tid” er ikke en mand der ligger på den lade side. Alle som har været så heldige, at have set Shaka og bandet live, ved, at der er garanti for en dybt fokuseret optræden fra en artist og et band der simpelthen elsker at spille sammen; de nyder hvert eneste sekund i selskab med publikum.
En koncert med Shaka er en koncert med ægte uforfalsket spilleglæde & en samling gode sange, der skal deles med publikum.

?? Mille fra MGP 2018:
Mille vandt MGP 2018 med sangen “Til Næste År” med 42% procent af seernes stemmer, og det er én sang, som alle stadig husker, og kan nynne med til. Siden har Mille været i studiet, og bl.a skrevet sangen “Det Minder Mig Om Dig”.

?? Isabel fra The Voice Junior:
Isabel har du helt sikkert hørt før. Hun er kendt fra The Voice Junior, hvor hun i 2017 vandt The Voice Junior som er et dansk talentshow, som bliver sendt på TV 2, nu på Kanal 5. Isabel sang bl.a Birdy – ‘Not about angels” i finalen.

?? Kompis – Sommer i Danmark:
En fantastisk sommersang, af 3 unge gutter, som virkelig kan sætte festen i gang blandt publikum, med deres sommerhit “Sommer i Danmark”. Ud på cyklen og skru op for den her!

?? Konferencier, Adam Duvå Hall:
Adam Duvå Hall er en dansk radiovært og komiker, og kendt fra TV3, og nuværende Go’morgen Danmark, vært. Han har været vært for Dansk Melodi Grand Prix, og deltaget i sæson 15 af Vild med dans. Nu kommer han til Skibet, og holder en fest med jer!

?? DJ Renter – René Terkildsen:
René Terkildsen, er kendt fra radioen. Han har lavet radio i 9 år på Radio VLR i Vejle samt på The Voice!
Nu er han DJ, og har “DJ Renter”, og han besøger Skibet, og varmer op til koncerten sammen med dig, med masser af sommerhits, som alle kan lide at danse og feste til.

?? Skibet Skolekoret skyder koncerten i gang, og vil synge sange, som alle uanset alder kan synge med på i fælleskabet – det bliver fantastisk, og lige til at få kuldegysning over!?

?? Christian Lillebæk som er én af Danmarks bedste E-superligaspillere kommer forbi koncertpladsen, og varmer hele pladsen op med FIFA 19 på vores store 16 kvm’s storskærm fra kl.15:00-16:00. Udover dette, giver han også en masse tricks, autografer og måske en selfie.

– Flere kunstnere på vej…???

?? Der vil være KÆMPE legeland med hoppeborge leveret af JP Udlejning, samt forskellige underholdningssteder med bl.a fodboldkonkurrencer, og meget andet.
?? Kæmpe scene på 72m2 leveret af europaz.dk, og med lys & lyd leveret af DRB.

PRAKTISK INFO:
Sted: Skibet Stadion, Jennumvej 10, 7100 Vejle.
Dato: Søndag d.30/6-2019
Dørene åbner kl.15:00. Koncerten starter kl.16:30, og slutter kl.19:00.

MAD & DRIKKE:
Der ville være rigeligt med drikkevarer fra vores sponsor, Royal Unibrew. Derudover vil der være flere forskellige boder bl.a hvor du kan købe den Gourmet-hotdog der vandt “DM i hotdog 2018”, Gourmet-burgere, pølser, og meget andet. Der vil også være mulighed for at købe slik, slush-ice, popcorn, og meget, meget mere til billige penge. Husk: hele overskuddet går til velgørenhed.

BILLETSALG (BEGRÆNSEDE PLADSER):
Billetpriser:
➡️Fodboldskolebørn som deltagere på fodboldskolen i Skibet = 95.-
➡️Børn uden fodboldskolebillet = 110.-
➡️Børn under 2 år = GRATIS
➡️Voksne (+18 år), 115.-
OBS: D.15/6 stiger prisen med 20 kr pr.billet.

Billetter kan købes i Lokalbrugsen Jennum, og Dagli’Brugsen Bredsten, samt https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=mvbkcwd22o&fbclid=IwAR3Fv_XG5g_oZKny9Kj7LWc4VA6q7pI-KrFDR1IH8UzLlRaxuiik4VnGsmA.